Aktiviteter

Klatring

Hos Bornholms Outdoorcenter er der mulighed for at prøve kræfter med både vægklatring, træklatring og klippeklatring. Under alle tre kategorier tilbydes der kurser til både nybegynder og den mere erfarende klatrer. Så uanset om du er på udkig efter et videregående kursus i klatring, eller bare er interesseret i at finde ud af hvad det er for noget - så har vi et kursus der passer til dig! Vi garanterer at du nok skal blive udfordret - både fysisk og psykisk. Klik på linket herunder, for at læse mere om de forskellige kurser.

Rapelling/Abseil

Rapelling er en aktivitet hvor alle kan være med - hvis bare man tør! Hos Bornholms Outdoorcenter er sikkerheden altid i orden. Men dermed garanteres det ikke, at der ikke sættes gang i adrenalin produktionen! Det er sjovt og grænseoverskridende, og giver en fantastisk følelse i kroppen, når først man har overvundet sin frygt, og kommet ud over kanten. Derudover giver det mulighed for at få nogle helt unikke feriebilleder med hjem. 

Mountainbike

Mountainbike er perfekt til den aktive ferie, og derudover er det en aktivitet hvor både børn og voksne kan være med. På Bornholm findes nogle af Danmarks bedste mountainbikeruter - og der findes ruter til alle niveauer! Det er en skøn måde at komme ud og se den bornholmske natur, samtidtig med at man kan på pulsen lidt op. Lyder det interessant, så klik på linket herunder og læs mere om hvad vi kan tilbyde.

       

Dykning

Har du fået mod på at prøve dykning for første gang? Eller har du måske allerede et certifikat og vil bare gerne ud og udforske det bornholmske hav? Uanset hvad, så har vi et kursus der passer til dig. Hos os lærer du først og fremmest om udstyr og sikkerhed, som begge er en stor del af at dykke og derudover skal vi selvfølgelig også ud, og opleve den forunderlige verden, under havets overflade.

        

Kajak

En kajaktur er en alletiders ferieaktivitet, hvor alle kan være med. Her kommer man ud og mærker den friske havluft, samtidig med at man får rørt sig lidt. Kunne du tænke dig at lære at lave en rigtig grønlænder vending? Så kan du få muligheden for det. Eller vil du hellere bare nyde den bornholmske natur fra en helt ny vinkel, så er der selvfølgelig også rig mulighed for det. Lyder det som noget for dig, så klik på linket herunder, og læs mere om hvad vi har at tilbyde.       

Coaststeering

Coaststeering handler i sin enkelthed om at bevæge sig fra ét punkt til et andet. Man bevæger sig langs kysten - hvilket betyder at der vil blive brug for både at klatre og svømme, for at komme frem. Dertil vil der - for de som tør - også være mulighed for at springe  i vandet fra klipperne. Det er den ultimative teambuildings opgave, men også en rigtig sjov ferie aktivitet. Klik på linket og læs mere om hvad coaststeering er for noget.

Førstehjælp

Er du glad for alle de vilde aktiviteter eller er dine børn det måske? Så kan et førstehjælpskursus være en rigtig god ide! Det giver en fornemmelse af sikkerhed at vide hvad man skal gøre, hvis uheldet en dag skulle være ude. Hos Bornholms Outdoorcenter går vi meget op i sikkerhed, og dertil hører også, altid at være forberedt på, hvis uheldet skulle være ude. Klik på linket og læs mere om hvad vi tilbyder i vores førstehjælpskursus.

Snorkeldykning

Er dykning lige en tand for skræmmende, så skulle du måske starte med at prøve snorkeldykning. Snorkeldykning er alletiders til børn (eller voksne) som vil være bedre til at komme ned under havoverfladen. Det er også en oplagt mulighed, hvis du står og skal af sted på en tropisk ferie, hvor snorkling er obligatorisk, i det du lærer teknikker til at dykke ned og komme helt tæt på havbunden.   

    

Undervands jagt

Byt fiskestangen ud med en harpun og/eller håndspyd. Undervandsjagt er for dem der gerne vil prøve at "fiske" på en mere intens måde. Vi tilbyder den nødvendige teori samt forskelige snorkeldykknings teknikker, så der er størst chance for at du får et trofæ med hjem til aftensmad. Vi starter med teori, sikkerhed samt diverse regler, hvor efter man tager ud og afprøver teorierne i praksis.

Selvfølgelig til sidst skal man ud med harpun og håndspyd så i kan prøve at fange noget selv.

Comments are closed