Coaststeering

Coaststeering

Kursus  indhold: Coaststeering handler i sin enkelthed om at bevæge sig fra ét punkt til et andet. Man bevæger sig langs kysten - hvilket betyder at der vil blive brug for både at klatre og svømme, for at komme frem. Dertil vil der - for de som tør - også være mulighed for at springe  i vandet fra klipperne. Det er den ultimative teambuildings opgave, men også en rigtig sjov ferie aktivitet.  Alt dette gøres ved let klatring på klipperne, svømning, spring fra 1 til 6 meters højde ned i vandet, glide ned af klipper,  spring fra klippe til klippe og evt. rappeling. Dette er en super sjov aktivitet, man ikke kan prøve andre steder i Danmark. Tag med ud sammen med en instruktør og oplev klippekysten, som du aldrig har oplevet den før :)

 

Kursus udbyder: Bornholms Outdoorcenter.

Kursus ansvarlig: Anders Pedersen.

Antal kursister: Max 10

Kursussted: Helligdomsklipperne, hammershus kysten eller Jons kapel.

Kursets varighed: 3-4 timer.

Kursustidspunkt: Maj-september (vandet skal dog være min. 12 grader). Hos os er vi meget fleksible, så vi har normalt ikke så mange faste kursusdage, så ring eller smid en mail, så finder vi præcis den dato og tidspunkt, som passer dig bedst.

Hvad du skal have med: Du skal have et par sportssko med, som må blive våde. Ellers sørger vi for alt andet udstyr, og så skal du have en madpakke, håndklæde, ekstra tøj og godt humør med :)
Vægt og højde skal sendes til instruktøren.

Krav: Minimums højde: 1.55 cm. Minumums alder: 14 år. Maks vægt: 100 kg, Gennemsnitlig fysisk form dvs. ikke overvægtig. Man skal kunne svømme og være tryg ved at være i vand.

Har du følgende af disse ting?

Vejer over 100 kg?
Ryg eller nakke skader?
Gravid?
Astma?
Epilipsi?
Knæproblemer?
Kan du svømme?
Har/haft problemer med hjerte eller lunger?
Har du let ved, at gå i panik?
Tager du medicin for hjerte problemer?
Har du problemer med øre?
Har du problemer med din balance?
Har du problemer med dine ankler?

Har man følgende af disse ting skal man oplyse det til instruktøren.

Pris: 425 kr pr person.

OBS: Er man en gruppe er prisen anderledes, ring eller mail os for at høre :)

Vis mere

 

Comments are closed