Bowcombat

Bowcombat en rigtig sjov og spændende aktivitet:

Bowcombat er en blanding af paintball og bueskydning. Forskellen på de to er dog at paintball gøre langt mere ondt og at aldersgrænsen er 16+. I bowcombat er aldersgrænsen 10 år.

I Bowcombat skyder man med bue og pile, hvor spidsen er lavet af et blødt materiale hvilket gør, at de er langt mindre smertefuldt end paintball og det gør, at bowcombat er for alle over 10 år, både piger og drenge.
Man spiller to hold mod hinanden. Det går selvfølgelig ud på at skyde sine modstandere. Man kan spille flere forskellige spil med forskellige spilleregler, fx med regler fra høvdingebold, capture the flag, stikbold, SWAT mod terorister, præcisionsskydning osv.
Bowcombat spilles i hold af 4-8 spillere på hvert hold.
Hvis man er flere der skal spille, laver man det som små turneringer.

Der vil være en instruktør mens I spiller, som fortæller reglerne og hvordan udstyret fungere. Han fungere også som dommer og kommer med forslag til, hvilke slags spil man kan spille.

Man kan spille bowcombat hele året rundt og vi lover, at I ikke vil blive skuffede da Bowcombat er super sjovt og en blanding at taktik, præcision, hurtighed og at man kan slippe sit indre legebarn løs. Alt i alt er dette en fantastisk opskrift for polterabend, firmature, skoleklasser og turister i grupper.

Nedenfor her kan I se priser:

Skoleklasser:

185 kr pr person inkl moms for 1,5 timer bowcombat.
250 kr pr person inkl moms for 2,5 time bowcombat.

Firmaer og polterabend: Mindst 8 personer.

250 kr pr person inkl moms for 2 timer bowcombat.
350 kr pr person inkl moms for 3 timer bowcombat.

Turister: Mindst 6 personer.

350 kr pr person inkl moms for 2 timer bowcombat.

Vi ser rigtig meget frem til at høre fra jer.

Kontakt os på: 26179076 eller mail anders@bornholmsoutdoorcenter.dk

Comments are closed