Om os

Om firmaet:

Firmaet er startet i 2013 af Anders Pedersen. Jeg startede på Bornholm, som deltids friluftslære på Bornholms Efterskole i 2012. Samtidig med at være friluftslære, startede jeg BornholmsOutdoorcenter op. Jeg lejer fortsat en del udstyr af efterskolen og har også en del kurser/ oplevelser for deres elever i klatring, dykning, kajak, mountainbike og førstehjælp. I 2016 blev Simon Hansen fuldtidsansat i firamet og det er primært ham og jeg der kommer til at undervise. Fra 2017 har vi en praktikant hver sæson som er på hele sommeren, derudover har vi ca 7-8 freelance som kan komme ind og hjælpe når derer brug for det. . Derudover er jeg fra 2017 blevet ansat til at køre Bornholms Højskoles outdoorlinje.

 CV: 

Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert og mit CV er ved at blive langt, men her kommer det. Startede med at klatre i 2006 og det er blevet til både vægklatring, klippe, is, træer og bjerge. Har klatret flere steder i Sverige, Norge, Schweiz, Bornholm og lidt i Tyskland.
Kajak og mountainbike har jeg lavet siden 2005.
Har sejlet kajak mange forskellige steder i Danmark og Sverige.
Mountainbike har jeg også kørt flere forskellige steder i Danmark, Sverige og Schweiz.  

Dykning har jeg lavet siden 2008 og har dykket flere steder i Danmark og i Sverige. Er uddannet ned til 40 m. Har CMAS 1 stjernet og PADI advanced, PADI rescue, PADI Divmaster, PADI DSD leader og PADI assistent instruktør. Har også nitroxkursus.

Har været 1 år på friluftsuniversitetet, hvor jeg blandt andet var igennem 20 ugers klatrestudie, de første 10 uger, som elev og de sidste 10 uger som hjælpeinstruktør. Har arbejdet i dykkerbutikken masterdive, og i Peaksport, en butik, som kun solgte klatreudstyr. Har også lavet lidt freelance for Farout.dk og for friluftsuniversitetet.dk. 

På Bornholm har jeg arbejdet, som friluftslære på Bornholms Efterskole og arbejdet freelance for Action tour.dk, Highpark Bornholm.dk og svævebanen ved opalsøen. 

Er uddannet vægklatreinstruktør, sportsklatreinstruktør (Klippe), træklatreinstruktør og træklatreinstruktør avancaret, toprebsleder, . Boreboltskursus til boltning af klatreruter. EPP 1 havkajak instruktør, kajak vinterkursus og DGI havkajak navigation 1 kursus.

Er PADI Assistent dykkerinstruktør, snorkeldykkerinstruktør, fridykningskursus ned til 15 m, Bassinlivredder, livredderdommer, ILS åbentvand livredder 2, ILS bassinlivredder, førstehjælpsinstruktør fra PADI, førstehjælps instruktør fra ERC livredning, DGI mountainbikeinstruktør. Har et 36 timers førstehjælpskursus kun beregnet til friluftsliv.

Uddannet erhvervsklatre Ropeacces SPRAT 1 og er uddannet arborist/topkapper fra skovskolen i Nødebo. Er også uddanet Rigger til komplicerede løfteopgaver fra Esbjerg. Kursus i motorsav 1,2,3, indtrækning af vansklige træer, stormfald og nedfiring af effekter fra træer.

Har også faldsikringskursus til arbejde i højden. Redningskurser til klippe, bjerge og i træer.

Comments are closed