Mountainbike

Mountainbike begynder kursus

Kursusindhold: Kurset er til dig der godt ville lære, at køre mountainbike og lære om de basale teknikker. Måske har du prøvet, at køre lidt før, men ville gerne lære lidt mere om den basale teknik eller også har du aldrig kørt før.

Omkring Bornholms Efterskole er der super terræn til MTB. Udover skolens egen MTB bane, er der flere kilometer stier i skovene omkring skolen. Efter en instruktion i mountainbike, indstillinger og sikkerhed, tager vi på en tur rundt i skoven.

Undervejs vil der blive undervist i de basale teknikker og vi giver gode tips, så du bliver bedre rustet til, at tage ud i skoven selv. Der stilles ingen fysisk krav til deltagelse og vi køre i et niveau så alle kan følge med. Efter endt kursus kan du få et kursusbevis med så du kan se, hvad du har været igennem på kurset.

Kursus udbyder: Bornholms Outdoorcenter.

Kursus ansvarlig: Anders Pedersen.

Antal kursister: Max 8.

Kursets varighed: Ca. 2-3 timer.

Hvad du skal have med: Vi sørger for cykel og hjelm, det eneste du skal have med er en madpakke, kondisko og konditøj, ekstra tøj og dit gode humør.

Pris: 600 kr pr person.

OBS: Er man en gruppe er prisen anderledes, ring eller mail os for at høre 🙂

Mail: anders@bornholmsoutdoorcenter.dk
Telefon: 26179067

Vis mere

Guidet tur på mountainbike

Kursusindhold: Hvis du besøger Bornholm og gerne vil ud og køre lidt mountainbike, så kan du bare smide en mail eller ringe, så giver vi gerne en guidet tur rundt på nogle af de bedste spor vi har. 

Kursus udbyder: Bornholms Outdoorcenter.

Kursus ansvarlig:Anders Pedersen.

Antal kursister: Max 8.

Kursets varighed:Ca. 2 timer.

Hvad du skal have med: Vi sørger for cykel og hjelm, det eneste du skal have med er en madpakke, kondisko og konditøj, ekstra tøj og dit gode humør.

Pris: 350 kr pr person.

OBS: Er man en gruppe er prisen anderledes, ring eller mail os for at høre 🙂

Mail: anders@bornholmsoutdoorcenter.dk
Telefon: 26179067

Vis mere

Comments are closed