ADVENTURE DAYS

Vil I gerne være aktive sammen, prøve kræfter med nye udfordringer sammen og være med på hinandens oplevelser i den Bornholmske natur, om det er klatring, kæmpegynge, MTB, Bush Craft, Yoga eller måske SUP, Sit-on-top kajak eller en fight med Bowcombat  – SÅ er det her noget for jer

Aldersgrænse:

Fra 5 år

Antal deltagere:

2 - 20 personer

Varighed:

Fra kl. 10-16

Pris:

Fra 150 kr.

Adventure dage for hele familien

Er I til en dag med hyggelige og sjove timer sammen, hvor naturen og samværet er i højsædet. Del jeres passion, jeres hobby og udforsk endnu uprøvede område – og gør det sammen.

Vores Adventure dage i højsæsonen
Som en ny og fast del af højsæsonen, byder vi på 2 til 3 ugentlige Adventuredage med afsæt i Nordskoven og den dejlige natur omkring os.
Tirsdag, torsdag og lørdage i højsæsonen samt udvalgte dage i for- og eftersæson kan I få hele dage med oplevelser fra kl. 10 til ca. 16.30 om eftermiddagen. I betaler én pris pr. person, der giver adgang til alle de oplevelser og aktiviteter som netop den dag er på tapetet.

Vores Adventuredage er som alle andre ting der sker på pladsen af begivenheder åben for deltagelse fra hele Bornholm og alle der gæster Bornholm.

Adventuredage og deres indhold:
Oplevelserne er mange og kan f.eks. være: Trætopklatring, Kæmpegynge, Bueskydning med professionelle buer, Bush Craft, Bowcombat, Guidet MTB ture i Nordskoven, SUP boards, Tømmerflåde-race, Bålmad og meget mere

Oplevelserne på den enkelte dag kan varierer afhængig af vejrforhold og vores mulighed for instruktør-kapacitet.

 

Prisen for deltagelse i en Adventuredag bliver offentliggjort så snart de første dage gøres book-bare.

BOOK ADVENTURE DAG NU…

Dine instruktører:

Team Nordskoven

Om det er kæmpegynge, træklatring, MTB eller SUP m.m. så er vores dygtige team klar til hyggelige og sjove timer sammen med jer.

Send bookingforespørgsel

Kontakt os på bornholmsoutdoorcenter@gmail.com eller sms/ring på +4526179067