Prøv Klippeklatring

Har du lyst til at snuse lidt til, hvad det vil sige at klatre på klipper og lære de basale teknikker.  Så kan du komme med en tur ud og prøve at klatre sammen med os. Vi klatrer kun på topreb så man hele tiden er sikret fra toppen og med kyndig instruktør til at sikre.

Aldersgrænse:

Fra 6 år

Antal deltagere:

4 - 65 personer

Varighed:

2-3 timer

Pris pr. person:

Fra 185 kr.

Velkommen til Danmarks bedste klatreområde

Der er flere rigtige gode steder, at klatre klippe på Bornholm med forskellige sværhedsgrader. Der bliver mulighed for, at klatre en masse ruter, så man skal nok nå at få stillet sin klatrelyst. En rigtig fint aktivitet for dig, som måske vil igang med at klatre selv på et tidspunkt. Det kan være stærkt vanedannede. Der vil blive opsat baner, der passer til alle niveauer.
Der er i alt 7 forskellige ruter der kan klatres. De mindste er 6-8 meter og den højeste er 25 meter.

Antal deltagere: 4 –65 personer.
Varighed: 2-3 timer.
Kursussted: Vang granitbrud.
Kursustidspunkt: Hele året rundt.
Øvrige krav: Normalt fysisk form. Mindste alder 6 år. Maksvægt 120 kg.
Medbring:
Praktisk tøj og sko.
Pris:
350 kr pr. person inkl moms.

Kontakt: Ring eller sms til 26179067 eller skriv mail til bornholmsoutdoorcenter@gmail.com

BOOK ON-LINE NU  

Din instruktør:

Dit instruktør team

Mathias, Mathilde og Jakob er vores kerne hold på klippe- og træklatring. Her er du i trygge hænder, så glæde dig

Vi tilbyder også:

Klippeklatring KURSUS

Har du lyst til at få et kursus i at klatre på klipper? Så kan du lære det her. Hos os kan du tage sikringskursus 1, 2 og 3 til klippe på boltede ruter.

På sikringskursus 1 lærer du om udstyret man bruger til klippeklatring, at sikre andre op og ned af klippen på topreb og man lærer også om klatreteknik, knob og knuder, bolttyper, om klippen er stabil nok, opvarmning, bouldering og førstehjælp. Derudover lærer man selv at sætte topreb op på klatreruter, der er boltede i forvejen.

På sikringskursus 2 starter man med repetation af sikringskursus 1. Derudover lærer man at føre ruter og sikre en klatre som fører på klipper af en reblængde. Man lærer også, at lave en fransk indbinding. Sikringskursus 1 er et krav for at tage sikringskursus 2.

På sikringskursus 3 lærer man enkelte redninger af makker, simpel talje til at få fastklemt tøj ud af rebbremsen, bailout på klatreruter, at læse en klatrefører, flerreblængders ruter og knude forbi rebbremsen. Derudover lærer man mere avancerede metoder til at lave topreb med bolte, træer og klippeblokke. Man lære også de basale teknikker til at abseile/rapelle.

Antal kursister: Max 6.
Kursets varighed: Ca. 10-12 timer pr. kursus.
Kursussted: Moseløkken stenbrud eller Vang granitbrud.
Adgangskrav: Minimum 16 år. For sikringskursus 1 er der ingen adgangskrav. For sikringskursus 2 kræves bevis for sikringskursus 1. For sikringskursus 3 kræves bevis for 1 og 2.
Medbring: Praktisk tøj.
Pris: 
 1400 kr pr. person pr. kursus.

Kontakt: Ring eller sms til 26179067 eller skriv mail til bornholmsoutdoorcenter@gmail.com

Send bookingforespørgsel

Kontakt os på bornholmsoutdoorcenter@gmail.com eller sms/ring på +4526179067